TAVASZ, NOSZVAJ, SZERELEM

Most jöhetnénk olyan közhelyekkel, mint séta a madárcsicsergéssel teli zöld réten vagy csónakázás édes kettesben a noszvaji tavakon, de nem fogunk. Tudod miért? Mert ennél sokkal romantikusabb és izgalmasabb dolgok várnak Téged és a kedvesedet az Erdei Kisházban, itt Noszvajon!

Neked mi a romantika?

Együtt élvezni a tavaszi nap sugarait a teraszon, hallgatni az erdő vidám ébredését, vagy inkább egy testes vörösborral megkoronázott pazar vacsora egy gyertyafényes asztalnál? Esetleg közös éjszakai fürdőzés a csillagok alatt?

Nálunk bármelyik forgatókönyvet könnyen megvalósíthatod!

Az Erdei Kisház nem attól szerelmi fészek, hogy szív alakú az ágy vagy szirmokkal hintjük be a lépcsőt. Nálunk nem a külsőségek diktálnak, hanem az érzelmek. A Ti szerelmetektől válik szerelmi fészekké! Persze minden adottsága megvan ahhoz, hogy itt egy pár élvezhesse egymás társaságát. Hiszen pont annyira van távol a falu központjától, hogy senki se zavarjon, de ha szükségetek van valamire, akkor ahhoz könnyen hozzájuthassatok. Jó felszereltsége garantálja, hogy kedvenc dalaitokra andaloghassatok vagy kettesben élvezzétek a friss levegőt a terasz kényelmében.

A kapcsolatokat a közös élmények mélyítik el, és ezek adnak tartalmat az együtt töltött időnek. Nem mindegy hát, hol töltitek fel érzelmi akkumulátoraitokat. Mi egy csendes, egészséges és kényelmes helyet kínálunk, ahol Ti dönthettek, igényeiteknek és hangulatotoknak megfelelően, hogy milyen programot csináltok, lazultok vagy aktívan pihentek, befelé figyeltek vagy társaságba mentek. Ha arra vágytok, hogy közösen teljesítsetek egy komoly túrát, akkor irány Felsőtárkány! Támogassátok egymást az úton és élvezzétek ahogyan ez a csodálatos táj feltárul előttetek. Ha inkább az összebújás és az édes kettes való Nektek, akkor a kert, az erdő és persze a fürdő dézsa kínál változatos lehetőségeket arra, hogy mélyen egymás szemébe nézzetek.

Mi hiszünk abban, hogy egy ilyen gyönyörű helyen minden szebb és emelkedettebb lesz. Ezért nagy boldogság számunkra, mikor vendégeink arról számolnak be, hogy itt jegyezték el egymást vagy itt lépett kapcsolatuk egy következő fázisba. Noszvajt friss levegője mellett, békéje miatt is nagyra értékeljük és ajánljuk mindenkinek, aki a városi hétköznapok taposómalmából szeretne kilépni.

Gyertek és élvezzétek a tavaszt Noszvajon, kerüljetek közelebb egymáshoz és a természethez!

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.