Egyedi megoldásokban jók vagyunk,
8 fővel már 400.000 Ft-tól

Hozd össze a kollégákat egy remek hétvégére, érezzétek jól magatokat, töltődjetek fel és élvezzétek a noszvaji nyugalmat. Mert együtt lenni jó!

Egy hely ahol a te fejeddel gondolkodunk

 

A csapatépítés fontos, de gyakran eszem-iszom lesz belőle, ami bár közös élmény, ahhoz, hogy jobban megismerjék egymást a kollégák és gördülékenyebben tudjanak együtt dolgozni, valljuk be, édes kevés. Ezért találtunk ki egy olyan 1-3 napos csapatépítő programot itt az Erdei Kisházban, ami rugalmasan alakítható a résztvevők kedve szerint, sok élményt nyújt és építi a közösséget.

Szállás

Az Erdei Kisház tökéletesen alkalmas arra, hogy baráti társaságok vagy épp azzá váló munkahelyi közösségek használják. Itt 4 szoba (2 apartman) található plusz a tetőtér. Ha ez kevésnek bizonyul, akkor a szomszédos Hotel Síkfőkút apartmanjai és/vagy szobái is hadra foghatóak. Mindenképp elfér tehát a társaság, legyen 8 vagy éppen 20 fős.

Étel-ital

Az étkezést meg tudjuk oldani, akár házhoz vitt reggelit is biztosítunk, de a javaslatunk az, hogy süssetek, főzzetek! Ennél jobb módja ugyanis kevés van annak, hogy összekovácsolódjon egy társaság. Együtt hámozni, tüzet rakni, kóstolni és kevergetni lehetőséget ad a kötetlen beszélgetésre, az együttműködésre, egy a megszokott munkahelyi környezettől eltérő helyen és feladatban. Erre teszi fel a koronát a közös étkezés. Grillezni és bográcsban főzni egyaránt tudtok az Erdei Kisházban, mindenre fel vagyunk készülve és ha az alapanyagok beszerzéséről van szó, nos abban is tudunk tanácsot adni, segíteni. A menüt azonban Nektek, közösen, kell kitalálni!

"Csodálatos hely,imádtuk minden pillanatát!"

Újdonság Noszvajon az Erdei Kisházban

 

Programok

Az aktív pihenés számos kellemes, közös élmény alapja lehet. Noszvaj közelében rengeteg túra útvonalat találtok, rövidebb könnyed séták és embert próbáló távok és emelkedők egyaránt vannak, a társaság összetételéhez és igényeihez alkalmazkodva lehet ezekből kiválasztani azt, amelyik a legmegfelelőbb. Ha szükséges biztosítunk túravezetőt vagy akár platós kisbuszt is, hogy a kirándulás biztosan jól sikerüljön.

A helyi látványosságok (de la Motte-kastély, kaptárkövek stb.) mellett a közeli fürdők is remek lazítási lehetőséget kínálnak. Termálvíz, barlangfürdő, de élmény medencék és egyéb vízi kalandok is várják a látogatókat a környék strandjain. Egertől Bükkszékig megannyi lehetőség egész évben a fürdőzésre, ha hoztatok fürdőruhát.

Az áraink 50.000 -120.000 Ft / fő körül alakulnak a programoktól függően

"Fullextrás, kényelmes, stílusos. Tökéletes kikapcsolás. :)"

Végre egy igazán egyedi csapatépítésre vágysz Noszvajon?

 

Elvonulás

Persze, ha inkább együtt lennétek, a turistáskodás helyett arra is van mód. Az erdei Kisház pincéje tökéletesen alkalmas arra, a legnagyobb nyári hőségben is, hogy ott együtt lehessetek. Kvízek, vetélkedők, vetítések kiváló színhelye, a berendezés mobil, így akár táncolhattok is, ha arra támad kedvetek.

Természetesen a helyi finomságokat is meg tudjátok kóstolni, a faluban a szilvalekvártól, a pezsgőig rengeteg kulináris élmény vár. Csak egy szavatokba kerül és összeállítunk egy minden igényt kielégítő borválogatást a környék boraiból vagy megkérjük Thurmerer Vili bácsit, hogy hozzon a pezsgőjéből, vagy rendezzen Nektek egy igazi noszvaji borkóstolót.

 

Személyesen nektek

Mivel mi nem egy szálloda vagyunk, hanem egy kicsi, a személyességet és egyediséget fontosnak tartó szálláshely, ezért nem állandó, ismétlődő programokat szeretnénk adni, hanem igyekszünk mindenben segíteni, hogy olyan élményt kapjatok, ami valóban segít összetartóvá tenni a csapatot. 

Ha bármilyen ötletetek vagy kérésetek van, írjatok nekünk és mindent megteszünk, hogy olyan csapatépítőt szervezzünk Nektek, amilyet megálmodtatok.
Sőt, annál is jobbat!

Minden csapatépítéskor a helyszínen vagyunk és biztosítjuk hogy minden a megálmodott legyen.

card_logos_2019_szep

Segítünk döntésben!

+3620-493-6268

A csapatépítő szolgáltatásunk 6-8 főtől vehető igénybe akár 25 főig. Minden csapatépítéskor a helyszínen vagyunk és biztosítjuk hogy minden a megálmodott legyen. 
Az áraink 50.000 -120.000 Ft / fő körül alakulnak a programoktól függően
szállás, borvacsora, szafari túra, egyéni programok

Lépj velünk kapcsolatba!

 

Verification

Erdei Kisház Noszvaj 

Infoline: +3620-493-6268
Email: ekhgroupnoszvaj@gmail.com
Csapatépítési kérdések: Siklósi Zoltán, Rácz Emília

 

 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra