Noszvaji programok

A NOSZVAJI NYÁR

Tengerpart vagy nagyváros? Sokan csak ebben gondolkodnak, ha a nyári vakációt tervezik. Mi most egy harmadik, friss és izgalmas lehetőséget mutatunk.

Az erdei nyaralás nem azt jelenti, hogy egy komfort nélküli kunyhóban unatkozol! Sőt! Nálunk a teljes nyugalom mellett változatos programok is várnak. Válogathatsz, hogy gasztronómiai vagy épp sportos napot tartanál! Íme egy kis ízelítő, mi mindent kínál Neked Noszvaj nyáron.

Borkóstoló – Thummerer pince

Az egyre ismeretebbé váló Thummerer pincészetet nemcsak finom boraikon és pezsgőiken keresztül ismerheted meg, hanem személyesen is megnézheted pincéjüket. Sajtkóstolóval vagy vacsorával egybekötött borkóstolókat is szerveznek, érdemes ellátogatni hozzájuk, ha Noszvajon töltöd az időt és szereted a minőségi italokat és ételeket! És nincs is jobb egy meleg napon, mint lemenni a hűvös pincébe és finomságokkal teletölteni a hasadat 🙂

http://www.thummerer.hu/hu/borturizmus

Bringázás – változatos utak

A falun belül a nevezetességek között akár a legkisebb gyerekekkel is kerekezhetünk, bírni fogják. Ha nagyobb útra vágyunk, akkor válogathatunk számos 30-50 kilométer közötti hosszúságú és változó nehézségű körút között. Személyes kedvencem a Mezőkövesd és Tard érintésével Bogácsra befutó bringatúra. Ilyenkor mindig csomagolunk fürdőruhát is és mártózunk egyet a remek bogácsi strandon. De tekerhettek Eger felé is és fűszerezhetitek kulturális programokkal a túrátokat, valóban nagyon változatos lehetőségek között válogathat, aki két kerékre pattan Noszvajon.

Búcsú és szilvanap

Itt Noszvajon mindig történik valami 🙂 Ez főként nyáron igaz, amikor hetente kéthetente tartanak rendezvényeket a faluban. Természetesen a főszereplő általában a bor, hiszen az egri borvidéken mi más is lehetne! És a szilva! Vágják rá a helyi asszonyok, akik a bortúráknál többre tartják az augusztus végén megrendezésre kerülő szilvanapot. Azt ajánlom, hogy mielőtt lefoglaljátok az Erdei Kisházat böngésszétek át a programokat és ha módotokban áll igazítsátok ezekhez a nyaralást. Egy ilyen mulatság felejthetetlen élmény lehet a család aprajának nagyjának!

http://www.noszvajirendezvenyek.hu

Persze mindezek mellett a nagy kirándulások vagy épp a kertben heverészés is remek program, ha Noszvajon jársz. Várunk szeretettel!

 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.