Még szép, hogy SZÉP kártyával!

Az Erdei Kisházban az összes SZÉP kártyát (OTP, K&H, MKB) elfogadjuk, lakd hát le mielőbb az azon lapuló összeget!

Ne vesszen el!

A SZÉP-kártyákra érkező összeget fel kell használnod, ha nem akarod, hogy kezelési költség olvassza el hónapról-hónapra. Inkább nyarald el, mint a bankoknak add, nem? Sőt, nálunk akár voucher-ré is alakíthatod, így a kártyán már elköltöttként jelenik meg az összeg, Te viszont még gondolkodhatsz azon, hogy mikor és kivel fogod élvezni a csodálatos Noszvajt.

Gyere családdal vagy barátokkal, de persze az sem rossz, ha a szerelmeddel kettesben élveznéd a noszvaji romantikát!

Szállás, étel-ital

Úgy is dönthetsz, hogy a SZÉP Kártyádon lévő összeget a falu vendéglátóhelyei által kínált finomabbnál finomabb étkeire költöd.
Az Erdei Kisház szomszédságában lévő Hotel Síkfőkút méltán népszerű, magyaros ételeket kínáló konyháját is élvezheted, de ha inkább egy isteni pizzára vágysz, akkor a Rozmaringba indulj, ami  étterem, fagyizó és pizzéria is egyben. Így szállásra és étkezésre sem lesz gondod. Egy biztos, Noszvajon minden adott, te már csak döntsd el, mire használod SZÉP kártyád.


Egy kis plusz: Szórakozás

A rekreációs alszámla birtokosai ennél is többet kapnak a környéken. A Termál Völgy és a közeli Eger fürdői és strandjai közül a legtöbb helyen elfogadják ezt a fizetési módot, így akár a szórakozást is megoldhatjuk készpénz használat nélkül, kizárólag SZÉP-kártyánk segítségével.

Nézd hát meg az egyenleged, vásárold meg a vouchert az Erdei Kisházba és kezd el tervezni, mi fér még bele a rendelkezésedre álló összegbe!

Ne hagyd elveszni,
inkább élvezd ki!