AZ AJÁNDÉKÁRATYÁKAT PIHENŐHÁZANKÉNT MÁS ÉRTÉKBEN TUDOD MEGVENNI

Tedd be a kosárba – írd be a kért adatokat – küldd el a megrendelést. A beérkező megrendeléseket pár napon belül feldolgozzuk, utalásod után postázzuk is utalványodat, vagy Budapesten átveheted.

Már SZÉP kátrtyával is fizethetsz

OTP, K&H, MKB Széchényi Pihenőkártyás utalást elfogadunk az összes zsebből

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY / VOUCHER

Az ajándékutalvány az EKH Group által előállított, meghatározott pénzösszeggel feltöltött, nem névre szóló, egyedi azonosító jelekkel ellátott, egyszer felhasználható kártya, amely az érvényességi Időn belül, a kibocsátási érték erejéig az alábbi elfogadóhelyeken használható fel: Erdei Kisház Noszvaj, Mini Noszvaj, Noszvaj Fekete Rigó, Noszvaj Sárga Rigó.

Az ajándékutalvány szolgáltatást igénybe venni bárki jogosult, aki az ajándékkártyát a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

Az ajándékutalvány érvényessége minden esetben 10 hónap
Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható és 5% áfát tartalmaz
Az ajándékutalvány egy – egycélú utalvány
Az egycélú utalvány csak szállásdíjra használható fel
Az ajándékutalványok csak a rajtuk megjelölt összeghatárig használhatók fel.
Az ajándékutalvány nem tartalmazza az idegenforgalmi adó összegét
Egy utalványt egy foglalásra lehet felhasználni. Amennyiben a foglalás értéke nem éri el utalvány összegét, a fennmaradó összeg a szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.
Érvényességi idő: Az ajándékutalvány érvényessége minden esetben 10 hónap

Az utalványt abban az esetben van lehetőség meghosszabbítani, ha az utalvány tulajdonosa – a lejárati idő előtt – írásban kéri egy nagyobb értékű utalványra való váltást. Ebben az esetben az utalvány – egy három hónapon belüli megtett – foglalással hosszabbítható meg.

Az utalvány meghosszabbítására csak érvényességi időn belül van lehetőség, tehát egy már lejárt utalványt nem lehet meghosszabbítani. A lejárt és fel nem használt utalványok esetében az utalvány értékének 100%-a a szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ajándékutalvánnyal foglalt időpont áthelyezése, lemondása

Az ajándékutalvánnyal a Vendég a weboldalon az általa kiválasztott lemondási feltételekkel foglalja le a szállást. Ezek után a kiválasztott lemondási feltétel szabályzata vonatkozik a foglalására.

A vendég a szállás árának kiválasztásánál, az előlegbekérő kiküldésekor a szállás véglegessé válásakor is informálva van az általa kiválasztott lemondási és foglalásai szabályokról.

 

 Ajándékutalvány megrendelése

Az ajándékkártyát kizárólag weboldalunkon, a virtuális voucher- webshopunkban lehet megrendelni, az ott kért adatok helyes megadásával, és a pihenőház megjelölésével.

A rendelésről a Vendég egy megerősítő e-mailt kap, mely tartalmazza a rendelési azonosítót, valamint a rendelés adatait.

A megrendelést a Szállásadó csak akkor fogadja el, ha a Vendég a megrendeléshez szükséges valamennyi adatot maradéktalanul kitölti. A Szállásadót a Vendég által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semmilyen felelősség nem terheli.

A Vendégnek a megrendelés folytatáshoz el kell fogadnia jelen Általános Szerződési Feltételeket, majd a rendelés összegzése oldalon meg kell erősítenie az addig megadott adatok helyességét, illetve, amennyiben szükséges, ezek az adatok itt módosíthatóak.

A Vendég a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Szállásadó a Vendég megrendelésének megérkezését követően köteles a Vendég részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül Vendég részére nem érkezik meg, akkor a Szállásadó ajánlati kötöttsége, illetve a Vendég bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

 

Ajándékutalvány kifizetése

Az ajándékutalvány értékének kiegyenlítése banki átutalással, bankkártyás fizetéssel, vagy SZÉP kártyás fizetéssel lehetséges.

Banki átutaláskor az ajándékkártya értékét a Vendég a megrendeléstől számított 5 naptári napon belül fizetheti ki a Szállásadó bankszámlaszámára, amit a küldött proforma tartalmazza.

Az ajándékutalvány átadása, postázása, vagy digitális formában való eljuttatása a fizetendő összeg megérkezése után történik.

A megrendeléseket a Szállásadó a Weboldalon közzétett feltételekkel teljesíti.