KUTYA JÓ DOLGOD LESZ!

Nyaralni, kirándulni, túrázni kutya nélkül? No way!

Mivel az Erdei Kisház minden munkatársa elkötelezett állatbarát, ezért teljesen egyértelmű volt számunkra, hogy ajtónk nyitva áll a négylábú vendégek előtt. Ha tehát hoznád a blökit, semmi akadálya, csak arra kérünk ezt jelezd nekünk előre, a foglaláskor!

 

Rengeteg olyan program van Noszvajon és a környékén, ami egy hatlábúnak (ember:2 + kutya:4 = 6) remek szórakozást jelenthet. Ezért is nagy az igény a kutyabarát szállásokra, mint az Erdei Kisház. Persze ahogyan minden hotelben, úgy nálunk is vannak szabályok, amelyeket ebeknek és gazdáiknak be kell tartaniuk, de ezek nem fogják elrontani a nyaralást, ezt megígérjük.

 

Képek: https://www.instagram.com/annalaurkaaa/

Először is, ez ugye természetes és mondanom sem kell, csak egészséges, a kötelező oltásokkal rendelkező ebet fogadunk, őket azonban a legnagyobb örömmel.

A Kisháznak az alsó része (a szobák is!) kutyabarát rész, de arra kérünk, hogy allergiás és egyéb okok miatt kevésbé állatkedvelő vendégeinkre tekintettel a felső szintet tekintsétek tabunak, ide nem mehetnek fel az ebek. Érdemes hát a gazdiknak a lenti szobákból választaniuk, ez azért is jobb megoldás, mert tapasztalataink szerint a kutyák jobban kedvelik ezeket a csendes és hűvös szobákat, mint a fenti napfényes, teraszos tereket.

Az udvaron Tiétek a pálya! Játszhattok és pihenhettek kedvetekre. A közeli tóban a vízkedvelő négylábúak meg is mártózhatnak, ez ellen a helyi vadkacsa családnak ugyan biztos lesz némi kifogása, de majd kárpótoljuk őket némi etetéssel 🙂

Az Erdei Kisház kutya és cicabarát szálláshely

"Gyerek, nagyi, kutya, senkit ne hagyj otthon, ha Nálunk töltöd a szabadságodat, mert mi azt szeretnénk, hogy az Erdei Kisházban valóban otthon érezd magad és ehhez szeretteid közelsége feltétlenül szükséges"

Az erdei túrákon ne felejtsétek el, hogy a kutyákra is veszélyesek a kullancsok, így nyaralás előtt érdemes kezelni az állatot olyan szerrel, ami elriasztja az élősködőket. Az erdőben különösen ügyeljetek arra, hogy a kutyák mindig szem előtt legyenek, ha ezt nem tudjátok garantálni, akkor inkább tartsátok pórázon az állatokat, mivel a vadak és a többi túrázó biztonsága elsődleges.

 

Kutyás vendégeink véleménye, a kutyákat sajnos nem tudtuk megkérdezni, mert általában a túra után jóllakottan durmoltak, egyöntetűen az, hogy itt minden eb jól érzi magát. A kisebbek a kertben is ki tudják magukat tombolni, a nagyobb testű jószágok pedig az erdő illatától elbűvölten, lelkesen kirándulnak gazdáikkal.

 

Gyerek, nagyi, kutya, senkit ne hagyj otthon, ha Nálunk töltöd a szabadságodat, mert mi azt szeretnénk, hogy az Erdei Kisházban valóban otthon érezd magad és ehhez szeretteid közelsége feltétlenül szükséges.

 

Kutyakaját hozz, a többit mi intézzük 🙂

 

 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.