Megírtuk az Erdei Kisház Házirendjét, melyet kérünk, tartsatok be.

Igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, hogy a legtöbbet adhassuk Nektek. Mi csak annyit kérünk, hogy vigyázzatok rá, hogy ha legközelebb jöttök, ugyanilyen szép állapotban és magas színvonalon tudjuk biztosítani a nyugodt pihenésetek.

Dohányzás, gyertya
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakó-hely vagy a hamutálak környékén teheted meg.

Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.)
Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.

BBQ grill
A Kisház mellett gázzal üzemelő grill berendezést helyeztünk el. Ezt kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben zárjátok el a gázpalack csapját!

Szállás
Az érkezés napján 16:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a Kisházat.

Legyetek tekintettel az erdei állatkákra és egymásra, és 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet.
Tilos bulikat, rendezvényeket tartani!


Wifi
Az Kisház közösségi tereiben lehetőségetek van korlátlan FreeWifi használatára.
Belépéshez használjátok az “ekhgroup” hálózatot. 

Osszátok meg élményeiteket az @erdeikishaz Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on.


Fűtés, meleg víz
A Kisház fűthető, illetve korlátlan meleg víz van. A környezetre való tekintettel kérjük, felelősségteljesen fogyasszatok!

Parkolás
Kérjük, autóitokkal csak szükség esetén hajtsatok fel a házhoz. Esős időben az útviszonyok miatt nem lehet biztonságosan megközelíteni a Kisház bejáratát, ezért kérjük, hogy lent parkoljatok.


Berendezési tárgyak használata
Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, hifi berendezés, stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a teraszon.


A kapu, és az apartman zárása
Eltávozáskor és éjszakára zárjátok be a házat.


Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használjátok.
A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!


Rend
Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.


Kert
A kertet mi gondozzuk. Kérjük, vigyázzatok a növények és a kerti bútorok épségére! Ha van kedvetek locsolhattok, vagy használjátok a gőzborotvát.


Szemét elhelyezése
A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni.
A szemetet péntekenként viszik el.


Háziállat
A Kisház állatbarát szálláshely. A kialakítás miatt maximum két kisállatot tudunk fogadni. Ugyanakkor kérjük, hogy a foglaláskor jelezzétek, ha kisállatot is hoztok. Lehetőség szerint az alsó apartmant ajánljuk a kis kedvencekkel érkezőknek. Kérjük ne hagyjátok őrizetlenül a kisállatokat a Kisházban. Az állatok által okozott esetleges károk megtérítéséért Ti feleltek.


Dézsafürdő
A dézsafürdőt fával tudjátok felfűteni, melynek ideje kb. 4 óra hosszat vesz igénybe a kinti hőmérséklet függvényében. A fűtéshez szükséges fát a a dézsa melletti tűzifa tároló részben találjátok.

Vigyázzatok a csúszásveszélyre!


Szauna
A szaunát egyszerre ketten tudjátok használni, maximum 90 percig. A biztonsági idő után akárhányszor újraindíthatjátok. A felfűtési idő 40-60 perc az időjárás függvényében. Esős időben kérjük ne használjátok a kültéri szaunát.

 

Felelősség
Az Erdei Kisház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért az Erdei Kisház felelősséget nem vállal.

Biztonsági kamera
Az Erdei Kisház kertjében és udvarán kamerákat helyeztünk el. A rögzített kamera képet csak a Te kérésedre nézzük vissza. A képek felhasználásával kapcsolatban további infót az ÁSZF-ben találsz.

Kérjük nézd meg a gyakori kérdéseket, ott nagyon sok kérdésre választ kaphatsz. Ha nem találsz választ hívj vagy írj nekünk.

 

 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra