Házirend

Igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, hogy a legtöbbet adhassuk Nektek. Mi csak annyit kérünk, hogy vigyázzatok rá, hogy ha legközelebb jöttök, ugyanilyen szép állapotban és magas színvonalon tudjuk biztosítani a nyugodt pihenésetek.
Ehhez megírtuk az Erdei Kisház Házirendjét, melyet kérünk, tartsatok be.

 

Dohányzás, gyertya
Az épületben dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a tűzrakó-hely vagy a hamutálak környékén teheted meg.

Tűzrakás, bográcsozás
Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől való eltávolítása.)
Mielőtt otthagyjátok a tűzrakó helyet, kérjük, győződjetek meg afelől, hogy a tüzet valóban eloltottátok.

BBQ grill
A Kisház mellett gázzal üzemelő grill berendezést helyeztünk el. Ezt kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben zárjátok el a gázpalack csapját!

 

Szállás
Az érkezés napján 16:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 11:00 óráig kell elhagynotok a Kisházat.
Legyetek tekintettel az erdei állatkákra és egymásra, és 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet.
Tilos bulikat, rendezvényeket tartani!

Wifi
Az Kisház közösségi tereiben lehetőségetek van korlátlan FreeWifi használatára.
Belépéshez használjátok az “Erdeikishaz” hálózatot amire 48 óra elteltével újra tudtok csatlakozni.
Osszátok meg élményeiteket az @erdeikishaz Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on.

Fűtés, meleg víz
A Kisház fűthető, illetve korlátlan meleg víz van. A környezetre való tekintettel kérjük, felelősségteljesen fogyasszatok!
Parkolás
Kérjük, autóitokkal csak szükség esetén hajtsatok fel a házhoz. Esős időben az útviszonyok miatt nem lehet biztonságosan megközelíteni a Kisház bejáratát, ezért kérjük, hogy lent parkoljatok.

Berendezési tárgyak használata
Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, hifi berendezés, stb.) ne vigyétek ki a kertbe. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára ne hagyjátok a kertben vagy a teraszon.

A kapu, és az apartman zárása
Eltávozáskor és éjszakára zárjátok be a házat.

Étkezés
A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használjátok.
A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

Rend
Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra.

Kert
A kertet mi gondozzuk. Kérjük, vigyázzatok a növények és a kerti bútorok épségére! Ha van kedvetek locsolhattok, vagy használjátok a gőzborotvát.

Szemét elhelyezése
A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni.
A szemetet péntekenként viszik el.

Háziállat
A Kisház állatbarát szálláshely. A kialakítás miatt maximum két kisállatot tudunk fogadni. Ugyanakkor kérjük, hogy a foglaláskor jelezzétek, ha kisállatot is hoztok. Lehetőség szerint az alsó apartmant ajánljuk a kis kedvencekkel érkezőknek. Kérjük ne hagyjátok őrizetlenül a kisállatokat a Kisházban. Az állatok által okozott esetleges károk megtérítéséért Ti feleltek.

Dézsafürdő

A dézsafürdőt fával tudjátok felfűteni, melynek ideje kb. 4 óra hosszat vesz igénybe a kinti hőmérséklet függvényében. A fűtéshez szükséges fát a a dézsa melletti tűzifa tároló részben találjátok.
Vigyázzatok a csúszásveszélyre!

Szauna
A szaunát egyszerre ketten tudjátok használni, maximum 90 percig. A biztonsági idő után akárhányszor újraindíthatjátok. A felfűtési idő 40-60 perc az időjárás függvényében. Esős időben kérjük ne használjátok a kültéri szaunát.
A szauna költségéről is találsz egy összefoglalót az árak oldalon.

 

Felelősség
Az Erdei Kisház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért az Erdei Kisház felelősséget nem vállal.

Biztonsági kamera
Az Erdei Kisház kertjében és udvarán kamerákat helyeztünk el. A rögzített kamera képet csak a Te kérésedre nézzük vissza. A képek felhasználásával kapcsolatban további infót az ÁSZF-ben találsz.

 

Kérjük nézd meg a gyakori kérdéseket, ott nagyon sok kérdésre választ kaphatsz. Ha nem találsz választ hívj vagy írj nekünk.

 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra