Horgászás Noszvajon

Horgászás Noszvajon

Ha Noszvaj és környéke, akkor termálvíz. Nem meglepő, hogy ez ugrik be elsőre, de mi szeretnénk, ha a horgászok is megismernék a környéket, mert kár lenne kihagyni olyan szép helyeket és jó fogásokat, mint amit a Szoros-völgyi vagy a Hoór-völgyi víztározó kínál.

Szoros-völgyi víztározó

A Bogácstól csupán 300 méterre található Szoros-völgyi víztározó a névadó patak szabályozása során keletkezett. A 20 hektáros tó ma valódi horgászparadicsom. A tóban telepített halak: törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg és amur is horgászható. Főzési lehetőség, ivóvíz, büfé és kiépített pihenőhelyek várják a horgászokat.

Hoór-völgyi víztározó

A Hoór-völgyi víztározó jóval nagyobb területű, akár 120 hektár is víz alá kerül, ha csapadékos az idő, de legalább 60 hektáros vízfelület várja minden nap a horgászokat. A Mezőkövesd mellett található tó ismert halgazdagságáról. Olyan rekordokkal dicsekedhetnek, mint a 60 kilós harcsa vagy az 55 kilogrammos busa. Az infrastruktúra itt is adott, padok, pihenőhelyek és főzési, vízvételi lehetőség várja a családdal érkező horgászokat.

Ne feledd, hogy napijegyet kell váltani, ha horgászni szeretnél ezeken a tavakon! A mezőkövesdi horgászboltokban és a bogácsi Anna Presszóban is megveheted a 2.900 forintos jegyet, mellyel egész nap horgászhatsz ezeken a pompás helyeken!

 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.