Együtt a család

Ne hagyd otthon a nagyit!

Noszvajon igazi családbarát kikapcsolódás vár Rád. A Kisház kialakításánál is figyeltünk arra, hogy minden korosztály számára élhető és élvezhető szállást teremtsünk. Tudjuk, hogy a kellemes időtöltéshez éppúgy kell a szép környezet, a stílusos és kényelmes nyaraló, mint a jó társaság.

Hogy bebizonyítsuk, nem a levegőbe beszélünk, most összeszedtük Nektek, melyik korosztályt, milyen csodák és lehetőségek várják Noszvajon és környékén.

Nagyszülők

Ennek a korosztálynak nem kell bemutatnunk a környék gyógyvizeit. A Zsóry fürdő vagy épp az egri termálvizes medencék jótékony hatását sokan ismerik. Az Erdei Kisház 30 kilométeres körzetében számtalan remek fürdő várja a gyógyulni vágyókat. 

Az aktívabb életet kedvelő időseknek előre szóljatok, hogy ne felejtsék otthon a túracipőt és a nordic walking botokat! Noszvaj környékén páratlan kirándulóhelyekre bukkanhattok, akár kisebb sétához vagy nagyobb túrához van kedvetek. 

Ez nem program, de eddigi tapasztalataink szerint a nagyik örömmel veszik az Erdei Kisház jól felszerelt konyháját és könnyen használható grilljét, praktikusan kialakított tűzrakó helyét. Hiszen ők mindig gondolnak a többiek hasára… :))

Szülők

Az aktív pihenés híveinek a túrázáson túl a bringázást is ajánljuk. Ha nem hoztok saját biciklit, kölcsön adunk, illetve a házban található sporteszközöket is bátran használjátok. Sportcipőt fel, és élvezzétek a családbarát Noszvaj friss levegőjét együtt!

Persze az sem baj, ha inkább lelassulnátok nálunk a mindennapok rohanása után. A teraszunkon ejtőzni igazán felemelő program, hiszen a csodás panoráma és a mély csend ideális körülményeket teremt a kikapcsolódáshoz. 

Wellness részlegünk is rendelkezésetekre áll (infraszauna és két dézsafürdő). Arra ügyeljetek, hogy idejében be kell fűteni, ha finom meleg vízben szeretnétek átadni magatokat a teljes ellazulásnak. 

Ha van kire bízni az apróságokat, akkor ne hagyjátok ki a helyi borokat se! Akár egy borkóstoló a Thummerer pincében, vagy az ízlésetek szerint válogatott palackok kóstolgatása az Erdei Kisház saját pincéjében, remek program lehet.

Gyerekek

Az Erdei Kisház baba- és családbarát szállás. A legkisebbek számára a csend és a nyugalom lesz a legnagyobb érték, ne lepődjetek meg, ha hatalmas alvások és evések jellemzik majd a csecsemők noszvaji napjait. 

Az ovisoknak a homokozónk biztosan tetszeni fog, ahogyan az is, ha elsétáltok velük a közeli tóhoz kacsákat etetni. 

A nagyobbak válogathatnak a társasjátékok közül, a tinik pedig a sportszerekkel tudják remekül elfoglalni magukat. 

Ezek csak az általunk nyújtott lehetőségek, a családbarát Noszvaj minden hónapban készül valamilyen egyéb programmal, amit foglalás előtt érdemes megnézni a település honlapján. 

Szeretettel várjuk az egész családot!