EGY NYÁRI ESTE NOSZVAJON

Nincs is jobb, mint élvezni az erdő felől fújó langyos szellőt és sétálni a csendes utcákon egy élményekkel teli nap és egy finom vacsora után. Ha Te is élvezed az ilyen alkalmakat, akkor ez az írás Neked szól.

Noszvajt nem lehet megunni!

Minden reggel eldöntheted, hogy aznap milyen programhoz volna kedved. Ejtőzés a kertben? Túrázás bringával vagy gyalog? Strandolás? Ha fürdőznél, akkor a környék tucatnyi strandja vár, elképesztő vízi látványosságokkal a Cascade barlangfürdőjétől, Egerszalók Sódombjáig. És akkor még az egri törökfürdőről nem is beszéltem!

Miután megreggelizel a Kisházban, lehetőleg a teraszon, hogy ébredéstől élvezhesd a kristálytiszta levegőt, indulhatsz is, hogy csobbanj, ugrálj, ússz és napozz. Ha 10 napot töltesz nálunk, akár minden nap másik medencébe ugorhatsz!

A strandolás után egy gyors zuhany és máris jön a következő eldöntendő kérdés: a vacsora. Az Erdei Kisházban van konyha, de a többség inkább a grillt választja vagy a tűzrakóhelyen kevergeti a kondért 🙂 Egy jó gulyás, de akár egy egyszerű slambuc is fejedelmi lakoma, ha előtte beszerzel a helyi nénik savanyúságából egy nagy adaggal.

Persze az is érthető, ha az egész napos, fárasztó pancsolás után semmi kedved a kajával dolgozni. Ebben az esetben válogathatsz a noszvaji éttermek és panziók között. Jó szívvel ajánljuk a szomszédos Hotel Síkfőkút éttermét, ahol házias ízekkel találkozhatsz és gyalogolni sem kell sokat a vacsoráért.
Aztán itt van a Csendülő, amit sokan dicsérnek, mert jó a kávé és finom a süti. Ha teheted ülj le a teraszra! A Rozmaringban pizzázni érdemes, de persze bármit megkóstolhatsz, az alapanyagok Itáliát idézik.

Szóval van miből válogatni, ha beülnél valahová!

 

És ha mindezen túl vagytok, akkor jöhet a fent említett séta, az Erdei Kisház felé, a csöndes faluban. Na ezt nevezzük mi idillinek!
 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.