Az Erdei Kisház Noszvaj az első hazai vendégház aki büszkén fogadja az influencereket promócióért cserébe. Hiszünk benne, hogy megfelelő keretekkel lehet hasznos és őszinte ez a fajta megjelenési lehetőség is.

Segíts nekünk a promócióban és szívesen vendégül látunk a Kisházban pár barátoddal. Így élőben ki tudjátok próbálni milyen a noszvaji életérzés. 

Hiszünk az influencer marketingben, és te?

“Igényelhető 20.000 Instagram követő felett”

Maradj 3 nap 2  hétköznapi éjszakát és fizess csak 1 éjszakát. A másik a mi ajándékunk a promócióért!

Az összeg amit fizetsz a három nap 2 éjszakára: 35.900 -45.900 Ft között változhat attól függően melyik apartmant választod.Csak hétköznapokat tudunk adni, így a hétvégék megmaradnak a vendégeinknek. 
Minden esetben egyedi elbírálás alapján.

“Már nem igényelhető”

 ̶”̶E̶g̶y̶ ̶é̶j̶s̶z̶a̶k̶a̶ ̶a̶j̶á̶n̶d̶é̶k̶b̶a̶”̶
̶M̶a̶r̶a̶d̶j̶ ̶2̶ ̶n̶a̶p̶ ̶1̶ ̶h̶é̶t̶k̶ö̶z̶n̶a̶p̶i̶ ̶é̶j̶s̶z̶a̶k̶á̶t̶ ̶e̶z̶ ̶a̶ ̶m̶i̶ ̶a̶j̶á̶n̶d̶é̶k̶u̶n̶k̶ ̶a̶ ̶p̶r̶o̶m̶ó̶c̶i̶ó̶é̶r̶t̶!̶


̶A̶z̶ ̶ö̶s̶s̶z̶e̶g̶ ̶a̶m̶i̶t̶ ̶f̶i̶z̶e̶t̶s̶z̶ ̶a̶ ̶k̶é̶t̶ ̶n̶a̶p̶ ̶e̶g̶y̶ ̶é̶j̶s̶z̶a̶k̶á̶r̶a̶ ̶:̶ ̶0̶ ̶f̶t̶
̶C̶s̶a̶k̶ ̶h̶é̶t̶k̶ö̶z̶n̶a̶p̶o̶k̶a̶t̶ ̶t̶u̶d̶u̶n̶k̶ ̶a̶d̶n̶i̶,̶ ̶í̶g̶y̶ ̶a̶ ̶h̶é̶t̶v̶é̶g̶é̶k̶ ̶m̶e̶g̶m̶a̶r̶a̶d̶n̶a̶k̶ ̶a̶ ̶v̶e̶n̶d̶é̶g̶e̶i̶n̶k̶n̶e̶k̶.̶ ̶
̶M̶i̶n̶d̶e̶n̶ ̶e̶s̶e̶t̶b̶e̶n̶ ̶e̶g̶y̶e̶d̶i̶ ̶e̶l̶b̶í̶r̶á̶l̶á̶s̶ ̶a̶l̶a̶p̶j̶á̶n̶.̶

“Éjszakák ajándékba”

Maradj 3 nap 2 hétköznapi éjszakát ez a mi ajándékunk a promócióért!

 
Az összeg amit fizetsz a két nap egy éjszakára : 0 ft
Csak hétköznapokat tudunk adni, így a hétvégék megmaradnak a vendégeinknek. 
Minden esetben egyedi elbírálás alapján.
 
 

Hogy mit kérünk cserébe?

 
 • Minumum 2-3 posztot  facebookon és  instagramon arról hogy az Erdei Kisház milyen szuper hely, akár babával vagy kisállattal.-  természetesen ha ti is így gondoljátok:)
  1-2 IGStory-t az ott-tartózkodásod ideje alatt.
  1 rövid IGTV- a tóról és környékről.
  Ha van blogod akkor egy kis beszámolót arról, hogyan érezted magad
 • Kérjük egy kis történetet – hogyan éreztétek magatokat merre jártatok mit csináltatok – írjatok a posztokhoz. Kérjük a posztok és story-k ne kerüljenek ki egy napon.
 • Kérjük a posztokban, IGTV-n és storykban használd a a Kisház lokáció megjelölést és tegeljetek is be minket a posztban és a képen is.
 • #erdeikishaz #erdeikishaznoszvaj #csodalatosnoszvaj, #noszvaj #sikfokut 
 • Találtok egy INSTAX fényképezőgépet a földszinti apartman fiókjában, nyugodtan fényképeztetek vele, és ha kérhetjük, pár jó hangulatú képet hagyjatok ott nekünk:)
 • Az elkészült képeket kérjük küldjétek át nekünk is a zoli@erdeikishaz.hu-ra.

Blogger, újságíró vagy? Jó ha tudod

 
 • Promócióra élőre kijelölt hétköznapokat, illetve last minute felszabadult napokat tudjuk odaadni. Így a hétvégék megmaradnak a vendégeknek:)
 • Nyugodtan használjátok  az anyagokat az odalunkról, illetve a  PRESS oldalunkon összeszedve megtaláltok minden szöveget és képet ami fontos lehet.
 • Kérjük egy kis történetet – hogyan éreztétek magatokat merre jártatok mit csináltatok – írjatok. Minden mást rátok bízunk:)
 • Találtok egy INSTAX fényképezőgépet a földszinti apartman fiókjában, nyugodtan fényképeztetek vele, és ha kérhetjük, pár jó hangulatú képet hagyjatok ott nekünk:)
 • Az elkészült képeket cikkeket kérjük küldjétek át nekünk is a zoli@erdeikishaz.hu-ra
 

Lássuk a szabad időpontokat!

A gomb átirányít a foglalási oldalunkra