Mini Noszvaj

mini_logo_small_01_no_city

Mini Noszvaj - Síkfőkút

Tavasztól elbújhattok a világ elől Noszvaj legszebb részén, Síkfőkúton.

Tinyhouse életérzés

Láttál már egész kicsi, stílusos faházikót vagy kabint az erdő közepén? A tinyhouse vagy apró házak életérzés itthon még nem annyira ismert, ezért arra gondoltunk, Noszvaj legszebb részén, Síkfőkúton felhúzunk nektek az Erdei Kisházhoz hasonlóan egy egyedi miniházat, amiben megízlelhetitek ezt a különleges életérzést

Inspirációs képek forrása Instagram

.

Szabadság pár négyzetméteren

A tinyhouse movement egyébként Amerikából indult a 90-es évek végén. Az óriási házakat és lakásokat kezdték felváltani a kisebb, praktikusabb garzonok és apartmanok. Változtak az igények, fontosabbá vált a kényelmes, élhető terek kialakítása. Képzelj el egy 20 nm-es apró, ugyanakkor stílusos, modern házikót az erdő közepén. Megvan? Ugye mennyivel szabadabb érzést kelt, ha körül vesz a végtelen természet? Gyakorlatilag ebből a gondolatból indult az apró házak mozgalom, amely mára már egészen egyedi ötleteket hozott magával. Ilyen egy teljesen felszerelt, kerekeken guruló faház például.


Luxus miniben

Mégis hogyan lehet ekkora házban kikapcsolódni? Úgy, hogy bent minden otthonos, kényelmes, modern és praktikus. A berendezés teljesen egyedi, a konyhában mindent megtalálsz, a fürdőben és a hálószobában is megvan minden, hogy lazíthass.
Az ablakok hatalmasak és teljesen nyithatóak,  hogy maximálisan be tudd engedni a természet gyógyító, feltöltő erejét. A nagy teraszon is minden a te pihenésedet szolgálja: a függőágy, a fűtött fadézsa és a BBQ grill. A hely csendes, így garantáltan végigalszod az éjszakát, ha reggel pedig ki se kelnél és az ágyban innád meg a  Nespresso-dat, akkor is a természetben érezheted magad.

Erről szól a Mini Noszvaj, csak Ti és a természet.

Már nagyon készülünk a tavaszi nyitásra