AJÁNDÉKUTALVÁNY / VOUCHER

Az ajándékutalvány az EKH Group által előállított, meghatározott pénzösszeggel feltöltött, nem névre szóló, egyedi azonosító jelekkel ellátott, egyszer  felhasználható kártya, amely az érvényességi Időn belül, a kibocsátási érték erejéig az alábbi elfogadóhelyeken használható fel: Erdei Kisház Noszvaj, Mini Noszvaj, Noszvaj Fekete Rigó, Noszvaj Sárga Rigó.

Az ajándékutalvány érvényessége minden esetben 10 hónap

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható és 5% áfát tartalmaz

Az ajándékutalvány egy – egycélú utalvány

Az ajándékutalványok csak a rajtuk megjelölt összeghatárig használhatók fel, de van lehetőség az ajándékutalvány nagyobb értékűre váltásra.

Egy utalványt egy foglalásra lehet felhasználni. Amennyiben a foglalás értéke nem éri el utalvány összegét, a fennmaradó összeg a szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Az utalványt lejárat után csak abban az esetben van lehetőség meghosszabbítani, ha az utalvány tulajdonosa – a lejárati idő előtt – írásban kéri egy nagyobb értékű utalványra való váltást.

Az ajándékkártya szolgáltatást igénybe venni bárki jogosult, aki az ajándékkártyát a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

Ajándékutalvánnyal foglalt időpont áthelyezése

Az ajándékkártya tulajdonosa egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 20.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 30. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. Az új időpont maximálisan a az ajándékkártya lejárati ideje.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 29-0 napon belül érkezik, úgy a már befizetett szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 3 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg 100%-a szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ajándékutalvány megrendelése

Az ajándékkártyát kizárólag weboldalunkon, a virtuális voucher webshopunkban lehet megrendelni, az ott kért adatok helyes megadásával, és a pihenőház megjelölésével.

A rendelésről a Vendég egy megerősítő e-mailt kap, mely tartalmazza a rendelési azonosítót, valamint a rendelés adatait.

A megrendelést a Szállásadó csak akkor fogadja el, ha a Vendég a megrendeléshez szükséges valamennyi adatot maradéktalanul kitölti. A Szállásadót a Vendég által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semmilyen felelősség nem terheli.

A Vendégnek a megrendelés folytatásához el kell fogadnia jelen Általános Szerződési Feltételeket, majd a rendelés összegzése oldalon meg kell erősítenie az addig megadott adatok helyességét, illetve, amennyiben szükséges, ezek az adatok itt módosíthatóak.

A Vendég a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Szállásadó a Vendég megrendelésének megérkezését követően köteles a Vendég részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül Vendég részére nem érkezik meg, akkor a Szállásadó ajánlati kötöttsége, illetve a Vendég bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

Ajándékkártya kifizetése

Az Ajándékkártya értékének kiegyenlítése banki átutalással, bankkártyás fizetéssel, vagy SZÉP kártyás fizetéssel lehetséges.

Banki átutaláskor az Ajándékkártya értékét a Vendég a megrendeléstől számított 5 naptári napon belül fizetheti ki a Szállásadó bankszámlaszámára, amit a küldött proforma tartalmazza.

Az Ajándékkártya átadása a fizetendő összeg megérkezése után történik.

A megrendeléseket a Szállásadó a Weboldalon közzétett feltételekkel teljesíti.

Mi a teendő ha egy másik pihenőházban használnám fel a ajándékkártyát?

Ha meggondolod magad és egy másik pihenőházunkba jönnél a kapott ajándékáratyáddal, azt értékegyeztetéssel tudod megtenni. Ezekben a pihenőházainkban tudod felhasználni: Erdei Kisház Noszvaj, Mini Noszvaj, Sárga Rigó, Fekete Rigó

Mi a teendő, ha az általam kiválasztott apartman magasabb árkategóriába esik?

Ebben az esetben a különbözetet ki tudod fizetni, utalással, SZÉP kártyával vagy Paypallal.

Mi a teendő, ha magasabb összegű utalványom van, mint amennyiért foglalnék?

Egy utalványt egy foglalásra lehet felhasználni, amennyiben foglalásod értéke nem éri el utalványod összegét, sajnos a fennmaradó összeg elvész, az utalvány összege pénzre nem váltható.

Mi a teendő, ha le akarom mondani a foglalásomat?

Foglalásod 1 alkalommal áthelyezhető későbbi dátumra (az utalvány érvényességi idején belül), amennyiben érkezésed időpontja előtt 30 nappal jelzed felénk írásban.