MÉG SZÉP, HOGY SZÉP KÁRTYÁVAL!

Az Erdei Kisházban az összes SZÉP kártyát
(OTP, K&H, MKB) elfogadjuk,
lakd hát le mielőbb az azon lapuló összeget!

Ne vesszen el!
A SZÉP-kártyákra érkező összeget fel kell használnod, ha nem akarod, hogy kezelési költség olvassza el hónapról hónapra. Abban biztosan mind egyetértünk, hogy sokkal jobb elnyaralni, mint a bankoknak adni a pénzt. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy nálunk akár voucherré is alakíthatod. Így a kártyán már elköltöttként jelenik meg az összeg, Te viszont még gondolkodhatsz azon, hogy mikor és kivel, kikkel fogod élvezni az Erdei Kisházat.

Gyere családdal vagy barátokkal,
de persze az sem rossz, ha a szerelmeddel kettesben élveznéd a noszvaji romantikát!

Szállás, étel-ital
Persze úgy is dönthetsz, hogy a SZÉP Kártyádon lévő összeget a falu vendéglátóhelyei által kínált finomabbnál finomabb étkekre költöd.
Az Erdei Kisház szomszédságában található Hotel Síkfőkút méltán népszerű, magyaros ételeket kínáló konyháját is élvezheted, de ha inkább egy isteni pizzára vágysz, akkor a Rozmaringba indulj, ami egyébként étterem, fagyizó és pizzéria is egyben. Így szállásra és étkezésre sem lesz gondod. Egy biztos, Noszvajon minden adott, már csak neked kell eldöntened, mire költöd a SZÉP Kártyádon lapuló összeget.

+ előny: Szórakozás

A rekreációs alszámla birtokosai ennél is többet kapnak a környéken. A Termál Völgy és a közeli Eger fürdői és strandjai közül a legtöbb helyen elfogadják ezt a fizetési módot, így akár a szórakozást is megoldhatjuk készpénz használat nélkül, kizárólag SZÉP-kártyánk segítségével.

Ne hagyd elveszni,
inkább élvezd ki!

Nézd hát meg az egyenleged, vásárold meg a vouchert az Erdei Kisházba és kezd el tervezni, mi fér még bele a rendelkezésedre álló összegbe!